grafisch ontwerp en technisch webdesign
aurareading en healing
paragnostiek, tarot en numerologie
persoonlijke consultatie en coaching
theremin
Klik hier voor de cursussen, lezingen en workshops
Klik hier voor producten informatie
Klik hier voor (pen-)tekeningen
Klik hier voor de agenda

magisch werk

betekenis van magie
Magie betekent: Door geheime kracht een bovennatuurlijke invloed uitoefenen en iets buitengewoons tot stand brengen. Dat gebeurt bij mij dus dagelijks. Ik doe iets bovennatuurlijks en buitengewoons, omdat de wetenschap geen methodes heeft ontwikkeld om dit gebied goed te kunnen bestuderen en omdat kerkelijke instanties vanuit hun leer niets zinnigs over dit soort krachten hebben te vertellen. Ik ben niet gek maar wel overtuigd van het bestaan van krachten die helaas niet wetenschappelijk zijn te verklaren. Dat iets wetenschappelijk niet te verklaren is, wil overigens niet zeggen dat iets onzinnig is. Zolang mijn werk resultaat oplevert ga ik er graag mee door.

Veel mensen geloven (net als ik) in het bestaan van één scheppende kracht. Sommigen noemen die kracht God, anderen zeggen Allah, Tirawa of bijvoorbeeld Brahman. Ik zeg zelf meestal "de schepper" om verwarring te voorkomen. Zoals een Christen (zoals ik) overtuigd is van het bestaan van Christus, een Boeddhist overtuigd is van het bestaan van Boeddha (dat geloof ik trouwens ook) en een Atheïst overtuigd is dat er geen goden bestaan, zo ben ik er ook van overtuigd dat er natuurkrachten zijn en archeologische vondsten worden gedaan die ik niet kan verklaren aan de hand van wetenschappelijkheden. Toch heb ik me ten doel gesteld om die krachten zo goed mogelijk te gebruiken. Ik doe dat op manieren die zich eenvoudig niet anders laten omschrijven als "magisch".

Wetenschappelijk of niet: er zijn bewijzen genoeg dat niet elke conventionele behandeling succesvol is. Er zijn zelfs specialisten die hun eigen behandelingen nooit zelf zouden willen ontvangen. Als conventionele middelen niet werken, dan bieden onconventionele middelen wellicht een oplossing. Voor alle duidelijkheid: ik stel mezelf ten doel om rituelen uit te voeren, al dan niet gebruik makend van voorwerpen, om een positieve ontwikkeling van huidige omstandigheden in gang te zetten. Ook gebruik ik kruiden die (bewezen) heilzaam zijn, zie ook de tekst bij 'kruiden en de natuur'. Daarnaast maak ik gebruik van concentratie, meditatie en andere geestelijke vermogens die ieder mens kan ontwikkelen.

attributen en methode
Voor mijn werk gebruik ik een aantal attributen zoals pendel, Tarotkaarten, klankschaal, tingsha en kristallen bol. Daarnaast gebruik ik een aantal andere voorwerpen zoals kaarsen en wierook. Ik maak gebruik van kennis en kunde vanaf de gehele wereld en beperk me dus niet tot één stroming zoals wicca of sjamanisme.

hoestdrank
Mijn vader maakte de beste hoestdrank ooit. Nu heb ik het recept zelf in handen en maak ik in de herfst een voorraad krachtige hoestdrank die in de wintermaanden vaak goed van pas komt. De Tijm, Rozemarijn en Salie komen uit een biologische kruidentuin. Deze kruiden worden gekookt en daarna uitgeperst. De zo ontstane thee wordt opnieuw verwarmd en suiker wordt toegevoegd. Als alles goed is opgelost en opnieuw gaat koken dan giet ik de vloeistof in (schone) flessen. Wat ik overhoud verkoop ik via de praktijk en op beurzen.

kruiden en de natuur
De natuur biedt ons eigenlijk alles wat we nodig hebben. Zelfs een chemicus gebruikt natuurlijke grondstoffen! Veel medicijnen worden gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten. Een moderne magiër kan dus niet zonder :) In mijn kruidentuin kweek ik o.a. Citroenmelisse, Kamille, Pepermunt, Rozemarijn, Salie en Thijm en als de oogst is mislukt dan bestel ik ze bij een handelaar in 100% biologisch geteelde kruiden. Overige kruiden zoals Kaneel, Kardemom en Zoethoutwortel koop ik daar ook. Meer informatie over de werking van deze kruiden vind je door op het kruid van je keuze te klikken.

leerlingen gezocht
Om de opgedane kennis door te geven ben ik altijd op zoek naar nieuwe leerlingen. Tijdens de workshops en cursussen behandel ik allerlei dingen die een moderne magiër zou moeten kunnen dus ook onderwerpen als lekker koken en interessante informatie over je lichaam en de verzorging ervan. Ook kan ik je leren hoe je zeep, hoestdrank, zilverwater, tincturen, etc kunt maken. Stuur me een e-mail voor meer informatie.

tinctuur
Bij het maken van de tincturen is het belangrijk om de gebruikte planten met respect te behandelen. Afhankelijk van wat kruidentuinen me bieden, maak ik -op bestelling en naar mijn persoonlijke behoefte- tincturen op de ouderwetse manier, zoals de monniken en druïden dat vele eeuwen geleden al deden. Het knippen van de kruiden dient met de juiste intentie op het juiste moment van de dag te gebeuren. Ik doe dit graag volledig geconcentreerd en in alle rust en stilte omdat daardoor de geneeskracht van de plant zo goed mogelijk wordt opgevangen. Als ik teveel heb gemaakt dan verkoop ik de rest via mijn praktijk.

zeep
Ik gebruik graag een goede zeep. pH-huidneutrale zeep bevat een aantal toevoegingen die ik zelf liever niet op mijn huid aanbreng. Daarom maak ik mijn eigen zeep. Deze zeep is niet pH huidneutraal, zoals een zeep in mijn beleving hoort te zijn. Na gebruik van de zeep is het dus raadzaam om een beschermende huidcrème of zalf aan te brengen als je een gevoelige huid hebt. Zeep maak ik naar mijn eigen behoefte en wat overblijft verkoop ik via mijn praktijk.

zilverwater
Zilverwater is helaas een "magisch medicijn": Het is zeker geen wondermiddel maar een normaal werkend antibiotica preparaat met een aantal belangrijke voordelen op Penicilline. Soms wordt zilverwater preventief gebruikt en soms is het een laatste redmiddel. Zilverwater doodt schimmels, bacterieën en virussen; de veroorzakers van de meeste lichamelijke klachten. Zilverwater is dus antibiotisch, antimycotisch en antiviraal. In plaats van een voorgeschreven kuur van de huisarts kan men dus ook gebruik maken van zilverwater, dat veel minder bijwerkingen kent. Wetenschappelijk gezien is dit onjuist, alhoewel universiteiten keer op keer de werking van zilverwater hebben aangetoond. Zie bijvoorbeeld het wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit van Texas en de Universiteit van Mexico uit 2005. In 1938 is simpelweg besloten dat het oer-oude antibioticum opeens zijn werking heeft verloren! Ik dacht altijd dat colloïdaal zilver niet gebruikt wordt omdat het bijzonder goedkoop en eenvoudig te maken is en dat de farmaceutische industrie er daarom niets aan kan verdienen. Maar er wordt een heel andere officiële reden gegeven voor het verbod: het gebruik van nano-deeltjes kan volgens de NVWA namelijk heel gevaarlijk zijn voor consumenten...

Hmmm... ??

Nu vraag ik me ineens af welke nano-deeltjes in chemtrails dan wél gezond voor ons zijn? Weet iemand dat? Is dat barium, aluminium, cadmium of titanium? Of zijn het de virussen, bacteriën, schimmels en mycoplasma's, die erg verwant zijn met de pathogene soorten die men in biologische oorlogsvoering gebruikt, die niet in de natuur voorkomen en die de oorzaak zouden zijn van heel wat 'moderne' ziekten? Of een van de chemische stoffen zoals polymere vezels, Ethyleendibromide (EDP) dat o.a. als pesticide gebruikt werd maar nu verboden is omdat het kankerverwekkend is en het immuniteitssysteem ondermijnt? Deze opsomming heb ik bijna letterlijk overgenomen uit dit artikel, inclusief links naar diverse officiële onderzoeksrapporten.

Ik heb inmiddels een petitie getekend, misschien helpt het? Het is toch akelig dat iedereen elke dag wordt ondergespoten met gevaarlijke nano-deeltjes? Op het moment dat ik tekende waren er nog 4621 handtekeningen nodig om een duidelijk geluid te kunnen laten horen.

Een artikel over Zilverwater van de website www.zilverwater.nl geeft een opsomming van de lijst met aandoeningen die met zilverwater te behandelen zijn:

LIJST MET AANDOENINGEN (naar publicaties op internet).
De eerlijkheid gebiedt voorzichtig te zijn met deze lijst. Ieder die serieus met de behandeling van ziekte te maken heeft, weet dat alles niet zo eenvoudig is als men hier wel eens wil doen geloven. De werking van zilver (in veel van deze ziektegevallen) berust op een verbetering van de algehele conditie. Bij veel ziektes zoals bijv: reuma, leukemie, kanker, suikerziekte e.a. waarbij het immuunsysteem of organen door omstandigheden niet goed kunnen functioneren door beschadiging, erfelijke aanleg e.d., is behandeling met colloidaal zilver onvoldoende en is een andere behandeling onontbeerlijk. Colloïdaal zilver werd met succes ingezet bij meer dan 650 ziekten, o.a. bij: acne, allergieën, alle soorten virussen, amandelontsteking, bindvliesontsteking, blaasontstekingen, bloed parasieten, bloedvergiftiging, borstvliesontsteking, brandwonden, candida albicans en andere schimmelinfecties, cholera, darmproblemen, dauwworm, dysenterie, gordelroos, hersenvliesontsteking, HIV, hoornvliesonsteking, huidonstekingen, jeuk rond de anus, kanker, kinkhoest, leukemie, longontsteking, lymfklierontsteking, malaria, multiple sclerose, neusslijmvliesontsteking, ontstekingen (van neus, keel, oren en mond), oogontsteking, parasitaire infectie (in de mond en via schimmels), prostaatklachten, psoriasis, reuma, rode hond, schildklierklachten, staphylococcen infectie, steenpuisten, suikerziekte veroorzaakt door infectie, syfilis, trachoma, tuberculose, vergiftiging, virale maagzweren, voetschimmel, wratten, zenuwzwakte, ziekte van Lyme (besmetting door teken). Ook dieren reageren goed op een behandeling met zilverwater bij veel aandoeningen tgv bacterien, schimmels en virussen.

Uit de U.S.A.:
The following is a collection of pathogens and conditions (with bibliografic footnotes) documented before 1938, where patients were being successfully treated using Colloid of Silver: [Spelling as cited.]
Source: Golden Health News, November 1995, Vol.2, No. 11.

Anthrax Bacilli (2, 3), Appendicitis (3), Axillae and blind boils of the neck (10), B. Coli (3), B. Coli Communis (7), B. Dysenteria (2), B. Tuberculosis (7), Bacillary Dysentery (4), Bladder Irritation (12), Blepharitis (13), Boils (10), Bromidrosis in axillae (12), Bromidrosis in Feet (10), Burns and wounds of the cornea (13), Cerebro-spinal Meningitis (3, 9), Chronic Cystitis (10), Chronic Eczema of anterior nares (10), Chronic Eczema of metus of ear (10), Colitis (4), Cystitis (8), Dacryocystitis (13), Dermatitis suggestive of toxaemia (4), Diarrhoea (4), Diptheria (3), Dysentery (3, 6), Ear Affections (5), Enlarged Prostrate (12), Epiditymitis (10), Erysipelas (3), Eustachian tubes (potency restored) (8), Follicular Tonsilitis (10), Furunculosis (3), Gonococcus (7), Gonorrhoea (10), Gonorrhoeal Conjunctivitis (10), Gonorrhoeal Ophthalimia (13), Gonorrhoeal Prostratic Gleet (11), Haemorrhoids (12), Hypopyon Ulcer (13), Impetigo (10), Infantile Disease (16), Infected ulcers of the cornea (13), Inflammatory Rheumatism (3), Influenze (11), Interstitial Keratitis (13), Intestinal troubles (6), Lesion Healing (12), Leucorrhoea (8), Menier's Symptoms (8), Nasal Catarrh (5), Nasopharyngeal Catarrh (reduced) (8), Oedematous enlargement of turbinates without true hyperplasia (9), Offensive discharge of chronic suppuration in Otitis Media (10), Ophthalmology (12), Opthalmic practices (3), Para-Typhoid (3), Paramecium (1), Perineal Eczema (12), Phlegmons (3), Phlyctenular Conjunctivitis (10), Pneumococci (2), Pruritis Ani (12), Puerperal Septicaemia (15), Purulent Ophthalmia of infants (13), Pustular Eczema of scalp (10), Pyorrhoea Alveolaris (Riggs disease) (8), Quinsies (8), Rhinitis (9), Ringworm of the body (10), Scarlatina (3), Sepsis (16), Septic Tonsilitis (10), Septic Ulcers of the legs (10), Septicaemia (5, 8), Septicaemia (5, 8), Septicaemia (5, 8), Shingles (8), Soft sores (10), Spring Catarrh (10), Sprue (6). Staphyloclysin (inhibits) (2), Staphylococcus Pyogenea (7), Staphylococcus Pyogens Albus (2), Staphylococcus Pyogens Aureus (2), Streptococci (7), Subdues inflammation (12), Suppurative Appendicitis (post-op) (10), Tinea Versicolor (10), Tonsilitis (8), Typhoid (3), Typhoid Bacillus (14), Ulcerative Urticaria (4), Urticaria suggestive of toxaemia (12), Valsava's inflammation (8), Vincent's Angina (10), Vorticella (1), Warts (12), Whooping Cough (8)

More recent articles have described silver being used to treat: Adenovirus 5 (23), Asper Gillus Niger (18), Bacillius Typhosus (21), Bovine Rotovirus (23), Candida Albicans (18), Endamoeba Histolytica (cysts) (24), Escherichia Coli (17, 18, 21), Legionella Pneumophila (17), Poliovirus 1 (Sabin strain) (23), Pseudomonas Aeruginosa (17, 18), Salmonella (22), Spore-forming Bacteria (24), Staphylococcus Aureus (17), Streptococcus Faecalis (17), Vegetative B. Cereus cells (24).

Bibliographic Footnotes
1. Bechold, H. (1919). Colloids in biology and medicine, translated by J.G. M. Bullow. D. Van Nostrand Company: New York, p. 367.
2. Ibid., p. 368.
3. Ibid., p. 376
4. Searle, A.B. (1919). The use of colloids in health and disease. (Quoting from the British Medical Journal, May 12, 1917). E.P. Dutton and Company: New York, p.82.
5. Ibid., (Quoting from the British Medical Journal, Jan. 15, 1917), p.83.
6. Ibid., (Quoting from Sir James Cantlie in the British Medical Journal, Nov. 15, 1913), p. 83.
7. Ibid., (Quoting Henry Crookes), p.70.
8. Ibid., (Quoting J. Mark Hovell in the British Medical Journal, Dec. 15, 1917), p.86.
9. Ibid., (Quoting B. Seymour Jones), p. 86.
10. Ibid., (Quoting C.E.A. MacLeod in Lancet, Feb. 3, 1912), p.83
11. Ibid., (Quoting J. MacMunn in the British Medical Journal, 1917, I, 685), p.86.
12. Ibid., (Quoting Sir Malcom Morris in the British Medical Journal, May, 1917), p.85.
13. Ibid., (Quoting A. Legge Roe in the British Medical Journal, Jan. 16, 1915), p. 83.
14. Ibid., (Quoting W.J. Simpson in Lancet, Dec. 12, 1914), pp. 71-72.
15. Ibid., (Quoting T.H. Anderson Wells in Lancet, Feb. 16, 1918), p. 85
16. (1931). Index-catalogue of the library of the surgeon general's office united states army. United States Government Printing Office: Washington, v. IX, p. 628.
17. Moyasar, T.Y.: Landeen, L.K.; Messina, M.C.; Kutz, S.M.; Schulze, R.; and Gerba, C.P. (1990). Disinfection of bacteria in water systems by using electrlytically generated copper:silver and reduced levels of free chlorine. Found in Canadian Journal of Microbiology. The National Research Council of Canada: Ottawa, Ont. Canada, pp. 109-116.
18. Simonetti, N.; Simonetti, G; Bougnot, F.; and Scalzo, M. (1992). Electrochemical Ag+ for preservative use. Article found in Applied and Environmental Microbiology. American Society for Microbiology: Washington, V. 58, 12, pp. 3834-3836.
19. Slawson, R.M.; Van Dyke, M.I.; Lee, H.; and Trevors, J. T. (1992). Germanium and silver resistance, accumulations, and toxicity in microorganisms. Article found in Plasmid. Academic Press, Inc.: San Diego, v. 27, 1, pp. 73-79.
20. Thurman, R.B. and Gerba, C.P. (1989). The molecular mechanisms of copper and silver ion disinfection of bacteria and viruses. A paper presented in the First International Conference on Gold and Silver in Medicine. The Silver Institute: Washington, v. 18, 4, p. 295.
21. Ibid., p. 299.
22. Ibid., p. 300.
23. Ibid., p. 301
24. Ibid., p. 302.

Bijwerkingen:
De problemen die zich met gangbare antibiotica nog wel eens voordoen (zoals maag- en darmproblemen) treden niet op bij het uitwendig gebruik van zilverwater. Als zilverwater inwendig wordt gebruikt dan kan de darmflora daarna eventueel worden hersteld met een pro-biotica zoals een goede yoghurt. Door sommigen wordt beweerd dat de zilverdeeltjes het maagzuur niet overleven en dus zou zilverwater nutteloos zijn voor het behandelen van bijvoorbeeld darmklachten. Zij hebben dan echter weer geen antwoord op de vraag waarom darmklachten toch kunnen worden genezen met zilverwater. Naast het -in een zeer uitzonderlijk geval- grijsverkleuren van de huid (Argyria) zijn er geen bijwerkingen van zilverwater bekend. Hoe die grijsverkleuring ontstaat is nog steeds onduidelijk en er zijn wereldwijd slechts enkele gevallen bekend. (zie ook de website van Silver Colloids). Onderzoek wijst uit dat argyria ongevaarlijk is en de kans hierop bij gebruik van kleine hoeveelheden zuiver zilverwater met langere tussenpozen tussen het gebruik niet bestaat. Om Argyria te ontwikkelen dient men bijvoorbeeld jarenlang een flinke dosis onzuiver zilverwater per dag te drinken, terwijl een dosis van enkele druppels zuiver zilverwater per dag voor een periode van een paar weken in de meeste gevallen volstaat.

Mijn ervaring:
Ik heb een aantal cliënten succesvol kunnen helpen met een kuur zilverwater, nadat kuren van conventionele specialisten niet werkten. Daarnaast behandel ik mezelf met zilverwater als de medisch specialist mij een kuur voorschrijft. De westerse specialisten krijgen geen theorie over zilverwater via hun opleidingen en dienen zich te houden aan de richtlijnen van pharmaceutische bedrijven. In uitzonderlijke gevallen maak ik zilverwater op bestelling maar meestal alleen naar mijn persoonlijke behoefte. Als ik teveel heb gemaakt dan verkoop ik de rest via mijn praktijk. Liever leer ik je echter hoe je thuis op een eenvoudige manier zilverwater maakt want dat kan vrijwel iedereen leren. Hulpmiddelen (zoals gedestilleerd water en zilverelectroden) zijn via internet op allerlei websites (niet via mij!) te bestellen.

Hopelijk heb je nu een goed beeld gekregen van mijn magische werk. Schroom niet om een e-mail te sturen als je vragen hebt gekregen na het lezen van bovenstaande tekst, ik beantwoord ze graag.
Voor meer informatie kan je mij altijd een e-mail sturen.
Ik beantwoord alle e-mail maar soms kan het een paar dagen duren.
stuur e-mail | home | copyright 2007 - 2020 | contactgegevens