grafisch ontwerp en technisch webdesign
aurareading en healing
paragnostiek, tarot en numerologie
persoonlijke consultatie en coaching
theremin
Klik hier voor de cursussen, lezingen en workshops
Klik hier voor producten informatie
Klik hier voor (pen-)tekeningen
Klik hier voor de agenda

grafisch ontwerp & technisch webdesign

Grafisch ontwerp en technisch webdesign Bij het maken van een website komt veel kijken. Alleen textuele inhoud is niet genoeg, een grafisch ontwerp is minstens zo belangrijk. Technisch dient de website uiteraard ook goed te functioneren. Sinds 1995 houd ik me hier actief mee bezig. Het aanleveren van een grafisch ontwerp, het programmeren van de website en andere technische onderdelen zoals database-koppelingen en PHP-scripting kan in zijn geheel door mij worden verzorgd.


Aangezien Internet een bijzonder snel medium is waar veel vernieuwingen plaatshebben, is veel van mijn werk in de loop van de tijd vervangen door andere ontwerpen. Daarom treft u hieronder een kort overzicht van mijn werkzaamheden. Een link naar de meest recente website die door mij is ontwikkeld vindt u onderaan deze pagina.

1998-1999 Programmeur/grafisch ontwerper bij Jager IT Solutions- Dit onderdeel van de Jager-groep verzorgde kantoor-automatisering van bedrijven. Doordat de vraag naar internettoepassingen steeg, werd ik naast grafisch en technisch ontwerper ook webdesigner. Ik heb bij Jager IT Solutions diverse grote projecten gedaan, zoals het ontwerpen en schrijven een applicatie voor de centrale verwerking van gegevens van accountantsbureau LTB en de logistieke en financiŽle verwerking van opdrachten van reclamebureau Revue Arts.
1999-2001 Programmeur/grafisch ontwerper bij Beeb- Ik begeleidde de jonge programmeurs en maakte een intranet-applicatie voor de Rabobank, een intranet- en website voor de gemeente Haarlem en gaf voorlichting over diverse onderwerpen. Daarnaast ontwikkelde ik het intranet voor Beeb. Tevens was ik de programmeur van de website van Newconomy, het internetbedrijf van Maurice de Hond.
2001-2008 Diverse programmeerwerkzaamheden en grafische opdrachten bij diverse bedrijven en 5 jaar werk bij Daisycon- In de afgelopen periode is Internet enorm gegroeid. Ik heb deze groei meegemaakt als programmeur van diverse websites. Hierdoor ben ik in kontakt gekomen met zeer veel programmeertalen, ontwerpprogramma's en webwinkelsystemen, die ik ook zelf heb ontworpen. Ik heb diverse cursussen gevolgd op het gebied van ontwerpen en (web-)marketing. Opdrachten o.a. voor reclames van het Algemeen Dagblad, Sunweb reizen, Scarlet, Drogisterij.net en Duyvis.

Recente opdrachten:
Intranet voor Tranzformerz
Voor Tranzformerz heb ik een webapplicatie geschreven waarmee zaken als projectplanning, urenregistratie en fakturatie aan elkaar zijn gekoppeld. Tevens diverse programmeeropdrachten voor klanten van Tranzformerz.

Aanpassingen intranet Pecoma
Het intranet van Pecoma was dringend aan een grote opknapbeurt toe. Ik heb voor diverse afdelingen modules geschreven, o.a. de bibliotheek, klantenevaluatie-script, kennisforum en een module waar medewerkers door hun uitgevoerde projecten kunnen beschrijven.

Enkele recentelijk ontwikkelde websites:

LevensEssentie.nl www.LevensEssentie.nl
Een systeem dat ontwikkeld was op basis van 17 jaar intensieve bestudering van allerlei oude geschriften, zoals de Kaballah, de Bijbel, het Tibetaanse Dodenboek, I Ching, de Tarot en de Bhagavad-Gita. Verder had u de beschikking over een online agenda, een online nieuwsoverzicht en een online plakboek waarin u alle berichten kon plakken die u wilt. Iedere dag had een andere kleur en een nieuwe spreuk:
Sinds februari 2014 niet meer actief
www.VeritasCompacta.nl www.VeritasCompacta.nl
Op 8 mei 2011 verscheen mijn roman 'Veritas Compacta'. De website geeft meer informatie over de inhoud van het boek en bevat een bestelformulier. De bouw van deze website heeft drie dagen geduurd.
Klik hier voor een voorbeeld

www.centrum-zenit.nl www.centrum-zenit.nl
Op 14 oktober 2013 is de website van Zenit vernieuwd. Het heeft 22 uur geduurd (verspreid over een kleine week) om de website volledig te ontwerpen en in te richten. Vervolgens zijn er nog een paar kleine aanpassingen gemaakt. Ik heb de website op 29 oktober 2014 teruggehaald, wegens een vergaand verschil van inzicht.Voor meer informatie kan je mij altijd een e-mail sturen.
Ik beantwoord alle e-mail maar soms kan het een paar dagen duren.
stuur e-mail | home | copyright 2007 - 2018 | contactgegevens